Yritysesittely

Minä olen Katja

Olen koulutettu hieroja. Palveluina klassinen-, urheilu-, raskausajan-, kuumakivi-, kasvo- ja purentalihasten hieronta, sekä intialainen päähieronta.

Hierontaan kuuluu aina tutkiminen asiakasta haastattelemalla, havainnoimalla ja tunnustelemalla lihaksia hieronnan yhteydessä. Hieronta suoritetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa. Autan lihasjumituksista kärsiviä ihmisiä, jotta he voisivat elää kivutonta elämää. Kuuntelen asiakasta ja autan heitä voimaan paremmin ja säilyttämään työkykynsä yksilöllisellä hoidolla.

Haluan edistää asiakkaideni hyvinvointia tehokkaan hieronnan avulla ja luoda hierontahetkeen rennon ystävällisen ilmapiirin, jotta hierontakokemuksesta tulisi mahdollisimman mukava. Luotettavuus, helposti lähestyttävä ja hoidan asiakkaita vahvalla ammattitaidolla. Yrityksen missio on ihmisten hyvinvoinnin parantaminen ja työkyvyn ylläpitäminen. Arvot ovat rentous, hoidon yksilöllisyys, asiakaskeskeisyys, luotettavuus, ammattitaitoisuus.

Näin yritys syntyi

Tmi Katja Myllärinen / Hieroja Katja

Merkonomi opintojen valmistumisen jälkeen vaatekaupassa työskennellessäni totesin, että haluan työskennellä ihmisten kanssa hyvinvointialalla. Konkreettisesti auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Oikein hyvän lämpimän ystävän innoittamana lähdin yksin reppureissulle Thaimaahan neljäksi viikoksi. Jossa sain saarihyppelyiden lomassa miettiä ja suunitella tulevaisuuden suuntaani.

Reissun jälkeen osallistuin ryhmäliikunta ohjaaja koulutuksiin, josta päämääräni oli työskennellä liikunta-alan parissa. Hyvin nopeasti huomasin musiikkirytmin ja nuottikorvan puuttumiseni. Toki sitä voi harjoittaa, mutta tästä suivantuneena osallistuin kuntosaliohjaaja koulutukseen. Innostuin todella paljon ihmisen anatomiasta, lihaksistosta ja ihmisen kokonaisuuden toiminnasta. Olin jo vuosia tykännyt ja kiinnostunut lihaskunto harjoittelusta ja käynyt itse paljon hierojilla kehon palautumisen vuoksi. Vierustoverin espooolaisen hierojan innoittamana hain hierontakouluun, ilman mitään odotuksia, ajatuksena, että ainakin tästä koulutuksesta opin anatomian paremmin ja siitä on liikunta- alalla varmasti hyötyä.Toisin kävi, yhtään työhakemusta en lähettänyt liikunta-alalle vaan perustin 2013 toiminimen ja vuokrasin Turun keskustasta kampaamon alakerrasta huoneen, hierojana.

Siinä viisi ja puoli vuotta vierähti hieronnan parissa. 2018 loppuvuodesta vaihdoin Maskuun hierontapisteeni. Tässä välissä on opittu laajasti yritystoimintaa ja käyty lisäkoulutuksia eri hierontamuotoihin. Klassisen hieronta koulun jälkeen olen suorittanut näyttötutkinnon, koulutettu hieroja -nimikkeen, urheilu-, kuumakivi-, raskausajan hieronta, Intialainen päähieronta, kinesioteippausta, triggerpiste käsittelyä ja opiskellut kasvo-ja purentalihasten hierontaa ja tietenkin yritystoimintaa, yrittäjän ammattitutkinto. Tällä hetkellä suoritan avoin amk tradenomi verkko-opintoja.

Beach G5a005f593 1920