Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa lihakset rentoutetaan hieromalla lämmitetyillä erikokoisilla, sileillä basaltti luonnonkivillä. Tämä 5000 vuotta vanha itämainen lääketiede hoitomuoto on hellävarainen mutta erittäin tehokas. Kuumakivillä hierottaessa aineenvaihdunta vilkastuu, lihakset rentoutuvat ja koko kehon nestekierto moninkertaistuu. Kun lihakset ovat erityisen tiukat ja kipeät, kuumakivihieronta voi antaa hyviä tuloksia. Lihasten rentoutuessa päästään käsiksi ongelma-alueisiin paljon syvemmin ja tehokkaammin.

Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat syvät. Hieronta saa aikaan syvän rentotumisen koko kehoon joka rauhoittaa ja rentouttaa myös mieltä ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.

Kylmistä jaloista kärsiville sekä vilukissoille kuumakivihoito on ihanteellinen varsinkin syys- ja talvi aikaan.

Kuumakivihieronnan vaikutukset: Voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. Yksi erittäin hyvä lihasjännityksen laukaisijoista. Vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti. Veri- ja imunestekierto lisääntyy. Aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa. Purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.

Kuumakivi terapiahoitoon voidaan myös yhdistää klassiseen-/urheiluhierontaan, jolloin saadaan tehokkaamman lopputuloksen hoidosta.